De Huurdersraad is er voor u!

De Huurdersraad van Triada

De Huurdersraad vertegenwoordigt de huurders bij Triada. De raad adviseert Triada over algemene zaken, zoals huurprijsbeleid, vaststelling van het huurbeleid van het eerstvolgende jaar en over verhuur van woningen en woonruimteverdeling. Ook heeft de Huurdersraad een belangrijke rol bij het maken van de prestatieafspraken tussen gemeenten, Triada en huurders. De raad handelt en beslist zelfstandig en onafhankelijk.

Lees meer
Vacature

De Huurdersraad is op zoek naar nieuwe bestuursleden!

Doe mee met de Huurdersraad Triada. Alle hulp is welkom!


De Huurdersraad zet zich in voor de belangen van alle huurders van Triada. Het gaan dan bijvoorbeeld over de verduurzaming van woningen en leefbaarheid in de buurten. 


Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden. Wil jij jouw talent in zetten voor de Huurdersraad? Neem dan contact met ons op via info@huurdersraadtriada.nl of telefonisch met Johan Brouwer (voorzitter) 06-23603384.

Lees meer
Nieuws

27-09-2022 | Energierekening

Kan je je energierekening niet of nauwelijks meer betalen? Dat kan grote gevolgen hebben. Voorzie je betalingsproblemen door de hoge energieprijzen? Zorg dat je direct in actie komt:

 Neem contact op met je energieleverancier of verhuurder (bij blokverwarming)

Lees meer
Nieuws

15-09-2022 | Toolkit energietoeslag

Helaas hebben nog veel mensen met een krappe beurs de energietoeslag van €1.300 niet aangevraagd bij de gemeente. Onder hen ook veel huurders. Daarom willen we je vragen om de energietoeslag (opnieuw) onder de aandacht te brengen van de huurders die je vertegenwoordigt.


Lees meer
Nieuws

31-08-2022 | Afscheid Kees Pauw

Kees Pauw heeft op 30 augustus 2022 afscheid genomen als lid van de Huurdersrad Triada.

Lees meer
Bekijk al het nieuws